Word Wie Je Bent Nieuwsbrief

We mogen weer open!
Angst overwinnen

Verzekeren Alternatieve geneeswijzen?
Telefonisch boeken

Beste ,

We mogen weer voelen!  De lockdown voor mijn praktijk is opgeheven.

 

Voor de tweede keer moesten we even pas op de plaats maken met de corona-maatregelen. Dat heeft ook veel impact gehad op onze mentale en lichamelijke gezondheid. Ik merk dat aan de boekingen die binnenstromen voor Rebalancing en Ayurvedische massages. Komende week zit ik bijna vol maar ik open op verzoek graag nog wat extra tijden.

Ik heb de lockdown gebruikt als retraite en ben helemaal in balans. Die balans breng ik graag over in mijn behandelingen. Iedereen die zijn huidhonger wil stillen en even uit het hoofd in het lichaam wil zakken is welkom. Ik ben er weer voor jullie!

Mail mij en ik bel..

De angst die de maatregelen met zich meebrengen moeten we overwinnen.

 

Angst is de oorzaak van de meeste kwalen en ziektes die er zijn. Het heeft niet alleen invloed op onze geest maar nestelt zich in het lichaam. Je hoort al dat er misschien nog wel meer gevolgen zijn van de angst dan van het virus. Het thuiswerken en thuisonderwijs kan gezellig zijn maar brengt ook de nodige stress met zich mee. In Rebalancing is niet alleen het lichaamswerk therapeutisch maar ook met de Inquiry-methode kan ik je helpen je uit de angst of stress te komen.

Wil je meer over de Inquiry-methode weten bel me dan gerust voor een telefonische intake, dan bespreken we samen wat voor jou het beste past.

 

Telefonische intake..

 

Aanvullende verzekering of  niet?

 

Er gebeurt veel in de zorgverzekering-wereld. De plafondbedragen voor alternatieve geneeswijzen worden steeds lager. Soms is de extra premie zelfs gelijk aan het bedrag dat je mag declareren. In de volgende nieuwsbrief ga ik daar meer op in. Mocht je geen aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen hebben neem dan contact met mij op. Ik denk graag mee over de alternatieven, zoals korting bij meerdere behandelingen.

 

Vertel mij meer...

 

Telefonisch boeken kan ook! 

 

Ik merk dat veel van jullie liever telefonisch de boeking bespreken. Als je eerst even met mij wilt bespreken wat voor een behandeling het beste voor je is voordat je boekt kun je altijd even een mailtje sturen met je telefoonnummer. Ook als je buiten de agenda een tijd wilt boeken kun je dat overleggen. Ik bel je dan persoonlijk even terug.

 

Mail mij en ik bel..
Emilia
Boek een sessie

 

Warme groet, 
Emilia

 

Modify your subscription    |    View online
Word Wie Je Bent
Klein Heiligland 27, 2011 EB Haarlem
© Word Wie Je Bent ~ Emilia Gransberg