Hoi  ,

Jeetje, wat is het lang geleden dat ik een nieuwsbrief heb verstuurd. De winter is al weer bijna voorbij en de lente komt eraan.
Gelukkig heb ik weer wat te melden. Wat?
Dat kun je hieronder lezen...
mindfulness
Nieuwe aanwinst voor Word Wie Je Bent
Als eerste wil ik je vertellen dat ik per 23 april de 8-weekse Mindfulness training aanbied. Mindfulness is een vaardigheid om te leren ontspannen in het moment aanwezig te zijn. Dat doe je met meditaties en oefeningen die je helpen om meer en meer in het NU te zijn.

Open deur: 9 april 2018 van 20:00 tot 21:00u. Reservering via mail. Info, klik hier...

"Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven"
Jon Kabat-Zinn

Het resultaat daarvan is dat stress afneemt, je minder in je hoofd en meer vanuit je hart leeft. Je leert dat je kunt kiezen hoe je op een situatie reageert in plaats van er het slachtoffer van te zijn. Je oordeelt minder en wordt milder voor jezelf (en je omgeving).
Nieuwsgierig? klik hier voor meer informatie...

Ik heb al eerder Mindfulness training gegeven en heb hiervoor de basisopleiding gevolgd. Nu ben ik in opleiding bij het Mindfulness Institutuut van Rob Brandsma, wat mij kwalificeert als professioneel en erkend trainer MBSR* op HBO niveau.

Deze training richt zich met name op stress vermindering en is zo bij uitstek geschikt voor iedereen die hoge werkdruk ervaart, veel piekert of zich soms wat overweldigt voelt door het leven van alle dag.
Ook voor mensen die herstellend zijn van een burn-out of die daar gevoelig voor zijn is dit een uitstekende training om stress te reduceren en meer weerbaar te zijn. Hetzelfde geldt voor HSP-ers.

* MBSR: MIndfulness Based Stress Reduction

agenda
Snel en eenvoudig een sessie boeken
Misschien heb je het al gemerkt, omdat je er gebruik van hebt gemaakt, maar je kunt sinds begin dit jaar zelf een sessie bij mij boeken met behulp van het geintegreerde boekingssysteem op mijn website.
Door eenvoudig de datum van je keuze aan te klikken en het proces stap voor stap te volgen kun je snel en makkelijk een afspraak maken. Je kunt kiezen uit Rebalancing, Ayurvedische Massage en Mindfull Coaching. De betaling is ook gelijk geregeld, veilig via iDeal. De factuur wordt je direct toegestuurd mocht je deze bij je zorgverzekeraar in willen dienen.
Bekijk hier het boekingssysteem...
Emilia
Wat ik je ook nog vertellen wil...
Ik heb er enorm zin in om de Mindfulness training aan mijn pakket toe te voegen. Doordat ik zelf al lang zo leef en de positieve effecten er van in mijn leven ken, kijk ik er naar uit om jou dit ook te laten ervaren. Voor mij is het een enorme aanwinst in mijn leven ... voor jou ook?

Ik nodig je in ieder geval uit voor de informatie avond op 9 april, dan kan je ook mijn prachtige groepsruimte bewonderen wink.

Verder ben je natuurlijk als vanouds welkom voor een sessie Rebalancing of Ayurvedische Massage.

Vrolijke groet en tot snel,

Emilia
Word Wie Je Bent
Verander je inschrijving    |    Bekijk online
Word Wie Je Bent
Klein Heiligland 27, 2011 EB Haarlem
© Word Wie Je Bent ~ Emilia Gransberg