Aanvullende Therapie

Kristal Licht Therapie

Theragem Fusion Light Therapy

Kristal Licht Therapie maakt gebruik van de gecombineerde eigenschappen en kwaliteiten van licht en edelstenen. Ik gebruik Theragem waar nodig als ondersteuning bij andere therapie.

Het licht activeert edelstenen zoals saffier, robijn en smaragd waarmee specifieke problemen kunnen worden behandeld, zoals:

  • Stress
  • Ontstekingen
  • Chronische pijnen
  • Burn-out

Hoe werkt het?

Iedere cel in ons lichaam is gevoelig voor licht en kleur. Door licht van bepaalde frequenties door diverse edelstenen te sturen kunnen we de kwaliteiten van die edelstenen overbrengen naar het lichaam.

Saffier bijvoorbeeld is een blauwe steen die rust en ontspanning brengt. Carneool, oranje, verwarmt zacht en geeft energie. De groene smaragd is een verkoelende en ontsteking verlichtende steen.

Mijn ervaring

Ik vind het een heerlijke ervaring om met de energie van kristallen te werken omdat het mensen op een zachte, pijnvrije manier helpt om dieper te ontspannen. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen en helpt je om in balans te komen.

Ik ben zelf onder de indruk van de resultaten en de positieve feedback die ik iedere keer weer krijg van mijn cliënten.

Aroma Therapie

Geur heeft een grote invloed op ons gemoed en welzijn. Zo kunnen ze onder andere ons dingen helpen herinneren of je humeur positief beïnvloeden. De effecten van geur werken zowel bewust als onbewust op ons in.

Essentiële oliën hebben zoals bekend helende eigenschappen. Lavendel bijvoorbeeld is rustgevend, eucalyptus is verfrissend en opwekkend. Zo heeft iedere plant of bloem zijn eigen specifieke kenmerken en geur.

Ik gebruik oliën als toevoeging in een sessie om bijvoorbeeld meer te aarden. Ik gebruik het ook met zuivere organische cacaoboter om lokaal diep in te masseren en bijvoorbeeld spanningshoofdpijn te verminderen.
De mogelijkheden zijn heel uitgebreid doordat ik uit meer dan 50 verschillende oliën kan kiezen.

Voorbeelden:

  • Limoen – vrolijk, stimulerend en verhoogt concentratie
  • Jasmijn – verkoelend effect, levendig en goed voor zelfvertrouwen
  • Tijm – goed voor gewrichten, pijnstillend en versterkt weerstand
  • Roos – hart openend, zacht en harmoniserend

Heb je interesse in deze heerlijke oliën, kijk dan in mijn doTerra Shop.

Maak een afspraak