Wanneer:
30 augustus 2020 @ 10:30 – 13:00
2020-08-30T10:30:00+02:00
2020-08-30T13:00:00+02:00
Waar:
Word Wie Je Bent
Klein Heiligland 27
2011 EB Haarlem
Nederland
Kosten:
50,00
Contact:
Emilia Gransberg
06-18631660

 

Bewust-Pitcher-Cirkel™

Hoe verkoop je jezelf als product? Wat durf jij over jezelf te zeggen, wat durf jij te beloven en voor welk resultaat durf jij garant te staan als iemand met jou in zee gaat? Hoeveel zelfvertrouwen heb jij? Wat vind je jezelf waard en welke inzet en intentie verwacht jij van de ontvanger. Hoe goed weet jij Wie Je Bent en hoe kun jij dat overtuigend en met gevoel vertellen?

In de Bewust-Pitcher-Cirkel™ ga je Pitchen wat jij wilt waarmaken en waarvan je de ander (en jezelf) wilt overtuigen. Het kan iets zijn wat je wilt aanbieden waarvan je de ander wil overtuigen dat ook af te nemen. Of iets waarvoor je de hulp van een ander nodig hebt en wilt dat die jou dat ook graag wil bieden. Het kan zelfs zijn dat je gewoon wilt kunnen overbrengen wie jij in essentie bent.

Als jouw Bewuste Pitch voldoet aan waar PITCHER voor staat gaat dat lukken. Als Pitcher maak je vooraf zelf je Pitch aan de hand van de instructie die je van ons ontvangt. Zodra je het concept af hebt App je even naar ons voor een telefonisch coachings gesprekje of je mailt je Pitch zodat wij schriftelijk tips kunnen geven. Je komt dan al met een volledige Pitch naar de cirkel op de zondagochtend waar je hem gaat perfectioneren aan de hand van de reacties van de Spiegels. Je presenteert dat tijdens de cirkels aan de Spiegels in de Cirkel. In de cirkel zijn minimaal 3 Spiegels die als ontvangers van jouw Pitch model staan. Als één, meer of alle Spiegel(s) in de cirkel voor jou gaan staan dan is jouw pitch geslaagd. Jij bepaald zelf hoeveel spiegels jij wilt dat er gaan staan om jou te overtuigen dat je succesvol zult zijn in wat jij wilt bereiken met de Pitch. Zelf treed je op die zondag natuurlijk ook op als Spiegel voor de Pitches van de anderen.

Wil jij graag overtuigend vanuit je hart anderen kunnen overtuigen van jouw passie en kunde, puur vanuit wie jij bent, dan verwelkomen wij je graag bij een van de Bewust- Pitcher-Cirkels™

Tijdens de try-out weken in augustus en september is de bijdrage geheel vrijwillig! Zodra we van officieel van start gaan zal de eerste sessie voor de Pitchers € 100,00 exclusief BTW bedragen, de tweede € 75,00 en de derde en opvolgende € 50,00. Het is mogelijk dat je na de eerste sessie al met een goede Pitch de deur uit gaat. Voor de Spiegels is de bijdrage na de officiële start € 50,00 exclusief BTW. 

Schrijf in of stel een vraag!

©2020 De Bewust-PITCHER-Cirkel™, Bewust Pitchen© en de het Pitcher format zijn auteursrechtelijk van Emilia Gransberg.