Fysische Vasculaire Therapie

BEMER Fysische vasculaire therapie

BEMER fysische vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing. Een goede doorbloeding van ons lichaam is essentieel voor het behouden van onze gezondheid. Het bloed is het transportmiddel van zuurstof en voeding waardoor onze cellen worden gevoed. Tegelijkertijd worden ook de afvalstoffen afgevoerd.

Bloedvaatjes die 7 keer dunner zijn dan een haar op jouw hoofd (microcirculatie) verzorgen 75% van de doorbloeding in ons lichaam. Door ouder worden, te weinig bewegen, slechte voeding, stress, een verstoord slaappatroon neemt de doorbloeding via de microcirculatie fors af. De gevolgen zijn: chronische klachten, ziekte en vroegtijdige veroudering.

Wat doet BEMER-therapie?
De fysische vaattherapie van BEMER optimaliseert de verstoorde microcirculatie structureel. Daarnaast voorziet BEMER ook in een slaapprogramma dat er voor zorgt dat je beter inslaapt, dieper slaapt en fitter wakker wordt.

Mijn Bemer partner pagina: myla-gransberg.bemergroup.com

Voor wie is BEMER-therapie geschikt?

BEMER is bewezen effectief bij klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie; o.a chronische en acute (rug)pijn, vermoeidheid, artrose/reuma, diabetes, wondgenezing en verstoring van leverfunctie.

Hoe werkt BEMER-therapie? 
Met een lichaamseigen pulserende elektromagnetische frequentie stimuleert de BEMER-therapie je microcirculatie tot in de kleinste bloedvaten. De beperkte of gestoorde microcirculatie van organen wordt daarbij beter gestimuleerd dan ooit. Een goede doorbloeding zorgt dat voedingsstoffen en zuurstof beter worden opgenomen, afvalstoffen beter worden afgevoerd en dat je immuunsysteem goed functioneert. BEMER stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Ik gebruik de toepassing vaak ook in mijn Rebalancing praktijk. Daarnaast adviseer ik over het gebruik, verhuur ik Bemer en ondersteun ik jou in het gebruik ervan. 

Wil je meer informatie over Bemer en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Mijn Bemer partner pagina vind je hier: myla-gransberg.bemergroup.com

Agenda

[ai1ec view="stream" cat_name="bemer"]