Cirkel van Verandering

Groepssessie Cirkel van Verandering

Emilia Gansberg is een ervaren facilitator voor de Cirkel. Voor groepen van 4 tot 8 personen stelt Emilia 2 dagdelen samen. Ook kan gebruik worden gemaakt van een sfeervolle trainingsruimte in de binnenstad van Haarlem. Voor informatie over de inhuurtarieven kunt u contact opnemen met Emilia.

Voor wie?

Voor bedrijven en organisatoren met groepen van 4 tot 8 personen die hun verlangens willen verwezenlijken en hiermee zichtbaarder en succesvoller willen worden.

Wat gaat men bereiken met deze cirkel?

Deze cirkels zijn een krachtig instrument om je eigen gedrag op een positief confronterende manier te spiegelen waarin je ontdekt hoe makkelijk je terugvalt in oude gewoonten.

Na veel stiltes, subtiele interventies, geduld en doorzettingsvermogen kom je bij dat wat nodig is om je diepere verlangens, intenties en veranderd gedrag in de praktijk te brengen.

Doel en de effecten van de training

Wanneer je het lef hebt zelfstandig(e) te worden, dan weet je dat je ergens goed in bent en dat je iets moois te bieden hebt. En toch als jij naar buiten treedt kan je onzekerheid of twijfel voelen over wat je doet.
Dit maakt dat jij jezelf voor je omgeving gaat forceren en van jezelf weg raakt. Tijdens deze training maak je de verbinding met de bron van jouw creaties en succes.

In deze effectieve training leer jij om zelf aan het roer te blijven, authentiek je zelf te zijn en je ruimte in te nemen. Vanuit het innemen van deze ruimte wordt duidelijk hoe oude patronen en aanpassingsgedrag jou weerhouden om jouw verlangen vorm te geven.

Jouw verlangens worden waargemaakt vanuit het “werkelijk zijn” waardoor je uit je illusies en oude projecties stapt. Heb de kracht en moed om op je eigenheid te vertrouwen!

De werkvorm van de cirkels

Een groep bestaat uit totaal 4 “inbrengers” en tot 4 “spiegels”.

In deze setting leer je anders luisteren en daardoor helderder te zijn over de boodschap die wordt overgebracht.

Je leert om taal te herkennen waarin je krachtig en kwetsbaar tegelijk bent. Je wordt onvermijdelijk geconfronteerd met haalbaarheid, overtuigingskracht, realisme en duurzaamheid van de gewenste (gedrags-)verandering.

De inbrengers worden door de groep gespiegeld en ondersteund om hun verlangens in de praktijk te laten slagen.
Per dagdeel zullen twee deelnemers hun verlangens en intentie inbrengen. De overige deelnemers, de spiegels, nemen van dit proces hun eigen vragen en ontwikkelpunten mee die ook heel waardevol en krachtig zijn.

Inbrengers

Inbrengers hebben duidelijk voor ogen wat ze willen bereiken maar weten niet wat ze precies tegenhoudt. Als inbrenger krijg je de directe ervaring van de transformatieve kracht van dit proces. Je staat oog in oog met de verhalen die je weerhouden om authentiek je zelf te zijn en je doorbreekt de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd.

Spiegels

Heb je nog geen concrete vraag maar weet je wel dat je ‘iets’ moet veranderen dan ervaar je als spiegel in het proces hoe je dat kan bewerkstelligen. Als spiegel leer je van de interacties van de groep met de inbrenger. En in de praktijk blijkt dat de spiegels óók in beweging worden gezet om veranderingen in hun werk en leven waar te maken.

“Your time is limited, So don’t let it be wasted living someone else’s life.”

-Steve Jobs-

Over de grondlegger van de Intentie Cirkel: Steffan Seykens

“Steffan is een meester in subtiele interventies en is in Nederland toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen van eigenaarschap en het echt waarmaken van gedragsverandering”.

Zowel de boeken “Cirkel van Verandering” en “Leerling en Leiderschap” die hij heeft geschreven als de werkvormen die hij heeft ontwikkeld geven blijk van een diepgaand begrip van wat mensen drijft en wat er nodig is om mensen hun intenties te laten verankeren.

Facilitator van de Cirkel: Emilia Gransberg

Emilia is Body & Mind specialist in Lichaamswerk, Mindfulness, NLP, Familieopstellingen en Cirkels van verandering. Ze heeft een holistische kijk op heling en transformatie door haar diverse gevolgde studies en meer dan 15 ervaring als therapeut en trainer. Ze is doeltreffend en intuïtief waardoor ze mensen kan faciliteren om vol in hun kracht te komen.

Hoe je ruimte maakt voor wat er in je leeft en dit deel te verwezenlijken

Deze training helpt jou om het gevoelde verlangen onder woorden te brengen, je intentie tot uitdrukking te brengen en dit vanuit gedrag zichtbaar te laten zijn. Door deze aanpak kom je bij lagen in jezelf die voorheen niet zichtbaar of voelbaar waren en dus ingewikkeld leken. Je wordt op scherp gezet door de interactie met de andere deelnemers waardoor je leert je oude vertrouwde comfortzone los te laten zodat je authentiek en krachtig zult zijn.

 

Bereikte doelen

  • Leef wie je wil zijn
  • Maak je innerlijke uitstraling aantrekkelijk
  • Jouw missie en passie maken het verschil
  • Vanuit ontspanning creëren
  • Vertrouwen
  • Loslaten en ruimte voor het nieuwe

Aanvraagformulier Cirkel

Ik wil graag informatie over:

Privacy

1 + 8 =

Ervaringen van deelnemers