Mindfulness

Mindfulness Training

Kost je je drukke bestaan je teveel energie? Ben je regelmatig gehaast of gestrest en loop je maar door? Kom je tijd tekort en doe je daardoor alles maar half?
Ben je hooggevoelig en wordt het je teveel? Loop je bijna tegen een burn-out?

Dan is een training in Mindfulness Based Stress Reduction een goede investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben!!
Het kan je leven veranderen als je dit werkelijk in de praktijk toepast.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness betekent letterlijk ‘opmerkzaamheid’. De oorsprong ervan ligt in het boeddhisme. Mindful leven betekent dat je gericht aandacht geeft aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder oordeel.

“Mindfulness is conditietraining van je geest.”

Het is je innerlijk vermogen dat tot aandacht, ontspanning, bewustzijn en inzicht zorgt. De training is gebaseerd op een combinatie van kennis over stress en meditatietechnieken die in 8 weken aan te leren is.
De kernvaardigheid bij Mindfulness is het doorbreken van de automatische piloot van je neiging te reageren zonder dat je je daar bewust van bent. Met Mindfulness ben je er met je aandacht helemaal bij. Daardoor ben je meer alert, maak je betere keuzes en geniet je meer van wat je doet, ziet en beleeft.

Tijdens een training leer je automatische reacties te herkennen en er bewust mee om te gaan in plaats van door te gaan op je oude gewoontepatronen. De meditatie en aandachtstraining zorgen voor de integratie van nieuw verworven inzichten en mogelijkheden. Je zult ervaren dat je je daarna rustiger, bewuster bent en je meer controle over je leven krijgt waar je er ook nog eens meer van geniet.

“Mindfulness maakt je leven rijker.”

Emilia Gransberg biedt met veel inspiratie de officiële mindfulness trainingen aan.
De trainingen zijn geschikt voor mensen met verschillende achtergronden en om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld herstellende zijn van een Burn-out, vaak piekeren, veel stress ervaren of je ervaart dat je ‘jezelf niet meer bent’.
Het doel is altijd om meer bewust te zijn in het moment, (negatief) gedrag te kunnen corrigeren en daarmee meer geluk en rust in jezelf te ervaren.

De data van de training vind je in de beschrijving van het agenda-item.

De training bestaat uit 8 avonden en een stiltedag.

Ga met de muis over de afbeelding en je ziet de data. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar de activiteit-pagina.

Emilia Gransberg
Trainer Mindfulness MBSR

Word Wie Je Bent
Klein Heiligland 27
2011EB  Haarlem

Particulier: € 425,- (gespreide betaling mogelijk, 3 termijnen van € 150)

Zakelijk: € 595,-

Inbegrepen: Uitgebreide werkmap en USB-stick met meditaties en luisteroefeningen. Thee en koekjes

Kosten zijn inclusief BTW

Inschrijven voor de training doe je door:

  1. invullen vragenlijstklik hier
  2. kennismakingsgesprek – daarvoor wordt je uitgenodigd na het invullen van de vragenlijst
  3. aanmelden – door via de webshop te betalen – klik op het agenda item hiernaast en klik op de groene ticket-link om naar de winkelpagina te gaan.

Heb je nog vragen, zie dan de veelgestelde vragen hier of, als je vraag daar niet beantwoord wordt, neem contact op.