Mindfulness Training

Organiseer een 8 weekse Mindfulness Training

Emilia Gansberg is een ervaren Mindfulness Trainer. Voor groepen van 8 tot 12 personen stelt Emilia een 8 weekse training samen. Ook kan gebruik worden gemaakt van een sfeervolle trainingsruimte in de binnenstad van Haarlem. Voor informatie over de inhuurtarieven kunt u contact opnemen met Emilia.

Kost het drukke bestaan teveel energie? Is men regelmatig gehaast of gestrest en loopt men maar door? Komt men tijd tekort en doet men daardoor alles maar half?
Loopt men bijna tegen een burn-out?
Dan is een training in Mindfulness Based Stress Reduction een goede investering in de groep waar men de rest van het leven profijt van zal hebben!!
Het kan het leven van de groep veranderen.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness betekent letterlijk ‘opmerkzaamheid’. De oorsprong ervan ligt in het boeddhisme. Mindful leven betekent dat je gericht aandacht geeft aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder oordeel.

“Mindfulness is conditietraining van je geest.”

Het is je innerlijk vermogen dat tot aandacht, ontspanning, bewustzijn en inzicht zorgt. De training is gebaseerd op een combinatie van kennis over stress en meditatietechnieken die in 8 weken aan te leren is.
De kernvaardigheid bij Mindfulness is het doorbreken van de automatische piloot van je neiging te reageren zonder dat je je daar bewust van bent. Met Mindfulness ben je er met je aandacht helemaal bij. Daardoor ben je meer alert, maak je betere keuzes en geniet je meer van wat je doet, ziet en beleeft.

Tijdens een training leert men automatische reacties te herkennen en er bewust mee om te gaan in plaats van door te gaan op je oude gewoontepatronen. De meditatie en aandachtstraining zorgen voor de integratie van nieuw verworven inzichten en mogelijkheden. Men zal ervaren dat men daarna rustiger, bewuster is en men meer controle over het leven krijgt waar men ook nog eens meer van geniet.

“Mindfulness maakt je leven rijker.”

Emilia Gransberg biedt als gecertificeerd trainer met veel inspiratie de officiële mindfulness trainingen aan.
De trainingen zijn geschikt voor mensen met verschillende achtergronden en om verschillende redenen. Zo kan men bijvoorbeeld herstellende zijn van een Burn-out, vaak piekeren, veel stress ervaren of men ervaart dat ‘je jezelf niet meer bent’.
Het doel is altijd om meer bewust te zijn in het moment, (negatief) gedrag te kunnen corrigeren en daarmee meer geluk en rust in jezelf te ervaren.

Aanvraagformulier Mindfulness

Ik wil graag informatie over:

Privacy

2 + 7 =