Rebalancing Life

REBALANCING LIFE™ 

Het Programma

Rebalancing Life is een No Nonsense programma voor een waardevoller en meer ontspannen persoonlijk leven. Met beide benen op de grond kun je zoveel in flow zijn als jij dat zelf wilt. Een kort en bondig Life Changing programma voor mensen die graag willen winnen en een dansje in de eigen ziel willen maken als ze scoren. Voor degenen die de wereld (weer) naar hun hand willen zetten, alles intensiever willen beleven en dagelijks een feestje willen vieren.

In 10 sessies werken we op jouw unieke situatie afgestemd binnen de volgende thema’s:

  • Body met lichaamswerk en direct contact met je emotie en intuïtie,
  • Mind met theorie en oefeningen voor alles wat je moet weten over de werking van je brein en het contact met je geest.
  • Behaviour met theorie over zaken die je afleiden van jouw eigen pad. Over frames en de sociale spelletjes die er in de dagelijkse communicatie worden gespeeld. Met praktische gedragsoefeningen leer je hoe jouw gedrag in balans komt met wie je diep van binnen bent. Je leert hoe je steeds de juiste beslissingen weet te nemen en de door jouw gewenste resultaten behaald.

Je bént weer echt wie jij bent en je toont jezelf ook zoáls jij bent.

Voor wie is de Rebalancing Life bedoeld?

Je hebt inmiddels alles waar je altijd van droomde voor ‘later als ik groot ben’.
Nu ben je groot en kijken anderen naar je op, soms zonder dat je het weet, maar jij mist nog iets….

Jij moet heel gelukkig zijn en dat straal je ook uit. Je bent eindverantwoordelijke dus je houdt je groot, je bent een rots in de branding. Voor je werknemers, je collega’s, je klanten, je gezin, in alle rollen blink je uit. Jouw wilskracht heeft je ver gebracht en maakt je de doorzetter die je bent. Misschien houd je graag de touwtjes in handen en doe je het liefst alles zelf omdat het dan pas echt goed gebeurt. Diep van binnen heb je het gevoel dat er nog steeds iets mist. Je bent moe en hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat. Waar ben ik in dit verhaal, is dit het geluk wat ik zocht of is er nog meer?

Alles wat wordt aangeboden om tot jezelf te komen en te ontspannen voelt wat zweverig aan voor jou. Mindfullness, Meditatie, Yoga, NLP, het klinkt allemaal mooi maar je gaat voor de ontspanning liever met je vrienden naar de sportschool, golfen, hockeyen of voetballen. Toch voel het ook daar weer alsof je je groot moet houden. Dat je het beeld van de sterke succesvolle persoon hoog moet houden. Hoe ga jij dit allemaal werkelijk zo licht zien als je het laat lijken, hoe ga je makkelijker loslaten en durf je meer te delegeren, hoe neem je echt meer tijd voor jezelf en wordt je nog veel succesvoller. Vooral succesvol voor jouw gevoel en niet alleen in het beeld van je omgeving.

Je zoekt iets wat je dichter bij jouw intuïtie en jouw emotie brengt. Iets wat jouw geest rust geeft zodat je je energie behoudt. Iets dat zorgt dat jouw gedrag ook leidt tot wat je wilt bereiken.

Wat is het resultaat?

Je leeft weer vanuit je gevoel in plaats van op pure wilskracht. Je weet hoe je alles eenvoudig dagelijks kunt toepassen in je leven. Je bént weer echt wie jij bent en je toont jezelf ook zoáls jij bent.

Na de 10 Sessies sta je al heel anders in het leven, is alles heel eenvoudig, krijg en behoud je meer energie en lijkt alles als vanzelf te gaan. Zakelijk en privé sta je nog sterker, vier je je successen en is je sociale leven nog intenser.

Rebalancer Emilia

Rebalancer Emilia Gransberg heeft één doel. Leven vanuit gevoel, met succes en overvloed. Beseffen dat iedereen alles al in zich heeft. Echt jezelf zijn en elke dag met volle energie beginnen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Een warm, ongedwongen, spontaan en passievol leven. Wat er in je leven gebeurt als een uitdaging zien en van die ervaringen leren. Leven zoals jij het zelf ziet, met je eigen grenzen, normen en waarden.e

Met Rebalancing Life deelt Emilia haar ervaring, kennis en inzichten met de wereld om haar heen.

Emilia is in 20 jaar als therapeut uitgegroeid tot de top van de Rebalancers in Nederland. Zij heeft alle opleidingen met betrekking tot lichaamswerk, opstellingen en mindfulness doorlopen met het doel al die kennis in haar eigen programma te verwerken en tot de essentie terug te brengen. Zij heeft al haar kennis en ervaring samengebracht in deze bijzondere sessies. Ze komt tot de kern van wat nodig is om weer helemaal in je gevoel te komen. Ze laat je voelen hoe je uit je hoofd en weer volledig in contact met je lichaam komt. Daar waar alle antwoorden op jouw vragen al aanwezig zijn. Alles met het doel dat je dit vervolgens direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Pakketten en investering

Het meest waardevolle bezit ben jezelf en de investering in jouw 10 Rebalancing sessies levert de rest van je leven rendement op.

Na een eerste Rebalancing sessie bestaat de mogelijkheid om, in overleg, een serie van 10 sessies te volgen. Deze vervolgsessies bevatten een selectie aan oefeningen die je direct toegang geven tot je gevoel, emotie en intuïtie. Verder komen we op basis van jouw gevoel tot de essentie van wat jij wilt en hoe je dat met effectief gedrag waar kunt maken.

De investering voor Rebalancing Life is € 1250,-

Heb je vragen over Rebalancing Life, stel deze dan via onderstaand aanvraagformulier, bel mij of boek een eerste sessie.

Aanvraagformulier Rebalancing Life

Privacy

1 + 5 =