Rebalancing Life

REBALANCING LIFE™ Body Mind Behaviour

Het Body Mind Behaviour Programma

Body, Mind, Behaviour (BMB) is een No Nonsense programma voor een waardevoller en meer ontspannen persoonlijk leven. Met beide benen op de grond kun je zoveel in flow zijn als jij dat zelf wilt. Een kort en bondig Life Changing programma voor mensen die graag willen winnen en een dansje in de eigen ziel willen maken als ze scoren. Voor degenen die de wereld (weer) naar hun hand willen zetten, alles intensiever willen beleven en dagelijks een feestje willen vieren.

In deze BMB One Day Private Session werken we aan de volgende thema’s:

  • Body met lichaamswerk en direct contact met je emotie en intuïtie,
  • Mind met theorie en oefeningen voor alles wat je moet weten over de werking van je brein en het contact met je geest.
  • Behaviour met theorie over zaken die je afleiden van jouw eigen pad. Over frames en de sociale spelletjes die er in de dagelijkse communicatie worden gespeeld. Met praktische gedragsoefeningen leer je hoe jouw gedrag in balans komt met wie je diep van binnen bent. Je leert hoe je steeds de juiste beslissingen weet te nemen en de door jouw gewenste resultaten behaald.

Kort en krachtig gebracht, leer je hoe je alles eenvoudig dagelijks kunt toepassen in je leven. Je bént weer echt wie jij bent en je toont jezelf ook zoáls jij bent.

Voor wie is de Rebalancing Life met Body Mind Behaviour bedoeld?

Je hebt inmiddels alles waar je altijd van droomde voor ‘later als ik groot ben’.
Nu ben je groot en kijken anderen naar je op, soms zonder dat je het weet, maar jij mist nog iets….

Jij moet heel gelukkig zijn en dat straal je ook uit. Je bent eindverantwoordelijke dus je houdt je groot, je bent een rots in de branding. Voor je werknemers, je collega’s, je klanten, je gezin, in alle rollen blink je uit. Jouw wilskracht heeft je ver gebracht en maakt je de doorzetter die je bent. Misschien houd je graag de touwtjes in handen en doe je het liefst alles zelf omdat het dan pas echt goed gebeurt. Diep van binnen heb je het gevoel dat er nog steeds iets mist. Je bent moe en hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat. Waar ben ik in dit verhaal, is dit het geluk wat ik zocht of is er nog meer?

Alles wat wordt aangeboden om tot jezelf te komen en te ontspannen voelt wat zweverig aan voor jou. Mindfullness, Meditatie, Yoga, NLP, het klinkt allemaal mooi maar je gaat voor de ontspanning liever met je vrienden naar de sportschool, golfen, hockeyen of voetballen. Toch voel het ook daar weer alsof je je groot moet houden. Dat je het beeld van de sterke succesvolle persoon hoog moet houden. Hoe ga jij dit allemaal werkelijk zo licht zien als je het laat lijken, hoe ga je makkelijker loslaten en durf je meer te delegeren, hoe neem je echt meer tijd voor jezelf en wordt je nog veel succesvoller. Vooral succesvol voor jouw gevoel en niet alleen in het beeld van je omgeving.

Je zoekt iets wat je dichter bij jouw intuïtie en jouw emotie brengt. Iets wat jouw geest rust geeft zodat je je energie behoudt. Iets dat zorgt dat jouw gedrag ook leidt tot wat je wilt bereiken.

Wat is het resultaat?

Je leeft weer vanuit je gevoel in plaats van op pure wilskracht. Je weet hoe je alles eenvoudig dagelijks kunt toepassen in je leven. Je bént weer echt wie jij bent en je toont jezelf ook zoáls jij bent.

Na de BMB One Day Private Session sta je heel anders in het leven, is alles heel eenvoudig, krijg en behoud je meer energie en lijkt alles als vanzelf te gaan. Zakelijk en privé sta je nog sterker, vier je je successen en is je sociale leven nog intenser.

De Coaches

Rebalancing coach Emilia Gransberg en Goalmaker Dick van den Berg vonden elkaar door eenzelfde doel. Leven vanuit gevoel, met succes en overvloed. Beseffen dat iedereen alles al in zich heeft. Echt jezelf zijn en elke dag met volle energie beginnen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Een warm, ongedwongen, spontaan en passievol leven. Wat er in je leven gebeurt als een uitdaging zien en van die ervaringen leren. Leven zoals jij het zelf ziet, met je eigen grenzen, normen en waarden.

Met Rebalancing Life Body Mind Behaviour delen Emilia en Dick hun ervaring, kennis en inzichten met de wereld om hen heen.

Emilia is in 20 jaar als therapeut uitgegroeid tot de top van de Rebalancers in Nederland. Zij heeft alle opleidingen met betrekking tot lichaamswerk, opstellingen en mindfulness doorlopen met het doel al die kennis in haar eigen programma te verwerken en tot de essentie terug te brengen. Zij heeft al haar kennis en ervaring samengebracht in deze bijzondere One Day Private Session. Ze komt tot de kern van wat nodig is om weer helemaal in je gevoel te komen. Ze laat je voelen hoe je uit je hoofd en weer volledig in contact met je lichaam komt. Daar waar alle antwoorden op jouw vragen al aanwezig zijn. Alles met het doel dat je dit vervolgens direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Dick is ruim 25 jaar succesvol ondernemer. Oprichter van kleine en grote ondernemingen en grondlegger van meerdere innovaties in diverse branches. Het jarenlange contact met de vele collega ondernemers, klanten, leveranciers en werknemers bracht Dick veel inzicht in de dynamiek van gedrag. De constatering dat frames van waaruit mensen handelen en reageren je afleiden van je echte gevoelens en drijfveren, bracht Dick tot zijn Goalmaker programma. In deze One Day Private Session geeft hij inzicht in de werking van het brein, het onderbewuste en het effect van framing op jouw gedrag. Door je vanuit je diepere gevoel tot inzicht en jouw werkelijke Goals te laten komen, weet je na de sessie als vanzelf te scoren en je successen te vieren.

Pakketten en investering

Het meest waardevolle bezit ben jezelf en de investering in jouw BMB One Day Private Session levert de rest van je leven rendement op.

BMB Intake Rebalancing Sessie

De intake bestaat uit een eerste Rebalancing sessie van een uur waarbij je volledig in contact komt met je gevoel, gevolgd door een gesprek van een uur met de coaches. De Coaches geven aan of de Body Mind Behaviour sessie voor jou geschikt is en jij beslist of je wilt boeken en welk pakket het beste bij je past.

De investering in de intake is € 155,00 inclusief de Rebalancing sessie.

[wpfa icon=”calendar-o”] Boek nu uw intake

BMB One Day Private Session

Aan de hand van de intake bepalen de coaches welke tools voor jouw dag het meest effectief zijn. Jouw dag begint met een Rebalancing sessie en oefeningen die je direct toegang geven tot je gevoel, emotie en intuïtie. Na de lunch komen we op basis van jouw gevoel tot de essentie van wat jij wilt en hoe je dat met effectief gedrag waar kunt maken.

De investering voor BMB One Day Session is € 1.495,00 (zakelijk € 1.750,00 excl. BTW)

Vraag uw One Day Private Session aan met onderstaand aanvraagformulier.

BMB One Day Private Session Executive

Bij deze sessie krijg je na de intake de Talent Search® Integrale PersoonlijkheidsTest en wordt je door onze biograaf geïnterviewd om jouw leven tot nu toe in kaart te brengen. De Coaches bestuderen aan de hand daarvan jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en de effectiviteit van jouw gedrag. Vervolgens stellen zij het programma van jouw One Day Session daarop af. Het Executive programma is uitermate geschikt voor ondernemers in het algemeen en cliënten die voor een belangrijke keuze in hun leven staan.

Jouw dag begint met een Rebalancing sessie en oefeningen die je direct toegang geven tot je gevoel, emotie en intuïtie. Na de lunch gaan we op basis van jouw gevoel, jouw biografie en de uitslag van de test tot de essentie komen van wat jouw kwaliteiten zijn en wat je daar mee kunt. Vervolgens helpen wij je jouw Goals te formuleren en geven wij je de tools om dat met effectief gedrag waar te maken.

De investering voor BMB One Day Session Personal is € 3.950,00 (zakelijk € 4.250,00 excl. BTW)

Vraag uw One Day Private Session aan met onderstaand aanvraagformulier.

Aanvraagformulier BMB

Keuze

Nieuw veld

7 + 8 =